У вересні 2017 р. успішно введена в експлуатацію Лінія переробки молока марки СВВ-10 в смт Микулинці Тернопільської області в ресторанному комплексі "Бровар".
ПАБ "Бровар" є офіційним закладом Микулинецької пивоварні "Бровар", на якій варять живе пиво преміум класу за оригінальною рецептурою. А ідея - до пива подавати високоякісний сир власного виробництва, виникла у компанії вже давно. Розпочали з сироваріння у чані ручним способом за гуцульськими технологіями.
Сири здобули високу оцінку серед споживачів. Стала потреба в модернізації та в збільшенні обсягів виробництва сирів. Тому було закуплене нове сучасне обладнання, яке виготовило ТОВ ВКФ "УкрЮжМолпром". Лінія переробки молока марки СВВ-10 дозволила персоналу розширити асортимент натуральних сирів та вдосконалити їх якість.
скачать dle 10.5фильмы бесплатно