У 2018 році в с. Єгорівка Донецький області була введена в експлуатацію Лінія марки СВВ-1,25м з виробництва майонезу.
Читати докладніше
100% натуральні, якісні, органічні продукти - головний принцип багатофункціонального фермерського господарства еко-ферми «Диво».
Читати докладніше
Маріуполь. Міні-сироварня 100 л. О. Шкатула- один з переможців регіонального конкурсу "Український Донецький куркуль"
Читати докладніше
В 2017 році на Донеччині стартувала нова програма підтримки малого бізнесу "Український Донецький куркуль". Одним із переможців конкурсу на отримання гранту став переселенець з Макіївки шеф-повар ресторану в минулому - Олександр Шкатула. Отримані кошти він направив на облаштування власної сироварні. Обладнання було придбане в Одесі у ТОВ ВКФ "Укрюжмолпром".
Читати докладніше