Український Донецький куркуль
В 2017 році на Донеччині стартувала нова програма підтримки малого бізнесу "Український Донецький куркуль". Одним із переможців конкурсу на отримання гранту став переселенець з Макіївки шеф-повар ресторану в минулому - Олександр Шкатула. Отримані кошти він направив на облаштування власної сироварні. Обладнання було придбане в Одесі у ТОВ ВКФ "Укрюжмолпром".На Міні-сироварні об'ємом 100 л "маріупольський куркуль" варить елітні сири (вже розроблено ним технологію 16 видів сирів).А в планах О. Шкатули - відкриття власного магазину і кафе, де можна буде купити та скуштувати продукцію з натурального молока, виготовлену на обладнанні українського виробництва.скачать dle 10.5фильмы бесплатно